ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΥΧΕΛΑΙΟΥ

12 
Το παρόν βιβλίο περιέχει την ακολουθία του Αγίου Ευχελαίου, με την τυπική διάταξη.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΝ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ

15 
Το παρόν βιβλίο περιέχει την ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας.  

ΥΨΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

16 
Το παρόν βιβλίο περιέχει την ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και του Παρακλητικού Κανόνα.  

ΠΡΟΣΟΜΟΙΑ ΚΑΤ’ ΗΧΟΝ

10 
Περιέχει τα βασικότερα Προσόμοια Καθίσματα, Εξαποστειλάρια, Στιχηρά, Κοντάκια, που μπορεί να συναντήσουμε και συνοδεύει το βιβλίο μας "Θεωρία & Πράξη", όπου μπορούμε να κάνουμε και την πρακτική μας, σε διάφορες μουσικές θέσεις. Πρόκειται για τρίτο της σειράς (από τα τέσσερα) συνοδευτικό CD του βιβλίου "Θεωρία και Πράξη της Βυζαντινής Μουσικής". Ψάλλει ο πρωτοψάλτης και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης. (μονωδία)

ΥΜΝΟΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ & ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ (ΕΠΙΛΟΓΕΣ)

10 
Περιέχει επιλογές ύμνων της Μεγάλης Εβδομάδας. Ψάλλει ο Νικόλαος και ο Γεώργιος Κακουλίδης σε μια παλαιά συλλεκτική ηχογράφηση του 1963 (συνοδεία απαλού ισοκρατήματος)    

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ

10 
Περιέχει τους Ύμνους του Πεντηκοσταρίου τον Εσπερινό της Αγάπης και  την Παρασκευή της Ζωοδόχου Πηγής.  Συνοδεύει το βιβλίο του Μουσικού Πεντηκοσταρίου. Ψάλλει ο πρωτοψάλτης και χοράρχης  Γεώργιος Κακουλίδης με την Βυζαντινή χορωδία του.    

ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ 8 ΗΧΟΥΣ (Γ΄cd)

10 
Πρόκειται για το τρίτο και τελευταίο συνοδευτικό CDs του βιβλίου της πρακτικής μεθόδου, "Πως να βρίσκουμε πρακτικά τους οκτώ ήχους". Ψάλλει ο πρωτοψάλτης και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης. Απαγγέλλουν οι Νικόλαος Κακουλίδης και Αθανάσιος Βόσσης.  

ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ

10 
Περιέχει την ακολουθία του Αγίου Παντελεήμονα και συνοδεύει το ομώνυμο βιβλίο. Ψάλλει ο πρωτοψάλτης Ιωάννης Τσούνης, με την μουσική επιμέλεια του Δασκάλου και χοράρχη Γεωργίου Κακουλίδη.  

ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ (ΣΥΝΑΞΙΣ)

10 
Περιέχει την ακολουθία του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Ευαγγελιστού και συνοδεύει το ομώνυμο βιβλίο. Ψάλλει ο Δάσκαλος, συγγραφέας και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης, συνοδεία ισοκρατών.  

ΟΣΙΟΥ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΥΣΟΚΑΛΥΒΙΤΟΥ

10 
Περιέχει την ακολουθία του οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου και συνοδεύει το ομώνυμο βιβλίο.  Ψάλλουν οι πρωτοψάλτες  Γεώργιος και Χρήστος Δάλκος, με την μουσική επιμέλεια του καθηγητή, συγγραφέα και χοράρχη Γεωργίου Κακουλίδη.  

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟΝ – ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΗΧΟΣ ΠΛ. Β΄ (Ι.ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΟΥ – Α΄ ΜΕΡΟΣ)

10 
Περιέχει τον  πλ. β΄ ήχο της παραλλαγής του Αναστασιματαρίου του Ιωάννου Πρωτοψάλτου. (Από το ομώνυμο βιβλίο) Την παραλλαγή ψάλλει ο Δάσκαλος, συγγραφέας και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης.  

ΑΓΙΟΙ ΚΥΡΙΛΛΟΣ & ΜΕΘΟΔΙΟΣ (Εσπερινός)

Περιέχει τον Εσπερινό των Αγίων Κύριλλου και Μεθοδίου. Ψάλλει ο πρωτοψάλτης, Δάσκαλος και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης με την χορωδία του.  

ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΑΡΙΟΝ (Χύμα, για πρακτικούς)

10 18 
Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε όσους ψέλνουν πρακτικά. Περιέχει τις ακολουθίες όλης της Πεντηκοστής.  

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ

15 
Το παρόν βιβλίο περιέχει την ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου και  της Θείας Λειτουργίας.