Μεγάλη Εβδομάδα (Χύμα, για πρακτικούς)

10 18 
Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε όσους ψέλνουν πρακτικά. Περιέχει τις ακολουθίες όλης της μεγάλης εβδομάδος.  

ΑΓΙΑ ΜΑΡΚΕΛΛΑ

15 
Το παρόν βιβλίο περιέχει την ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας καθώς επίσης και τον Παρακλητικό Κανόνα.  

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

15 
Το παρόν βιβλίο περιέχει την ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και τον Παρακλητικό Κανόνα.  

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ

16 
Το παρόν βιβλίο περιέχει την ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας.  

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟΝ (ΗΧΟΣ ΠΛ. Δ΄)

10 
Πρόκειται για τον πλ. δ΄ ήχο (μέλος), από το βιβλίο του Αναστασιματαρίου του Ιωάννου Πρωτοψάλτη. Ψάλλει ο πρωτοψάλτης, Δάσκαλος και Χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης, συνοδεία ισοκρατών.      

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟΥ ΝΙΠΤΗΡΟΣ (ΕΣΠΕΡΑΣ)

10 
Περιέχει τους Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος και συγκεκριμένα την Μεγάλη Τετάρτη Εσπέρας του Νιπτήρος. Συνοδεύει το βιβλίο της Μεγάλης Εβδομάδος (Μουσικό & Πρακτικό). Ψάλλει η Βυζαντινή Χορωδία με πρωτοψάλτη και χοράρχη τον Γεώργιο Κακουλίδη. (συνοδεία ισοκρατών)    

ΟΚΤΑΗΧΟΣ (ΗΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ)

10 
Πρόκειται για τον β΄ ήχο της Οκτωήχου της Κυριακής. Συνοδεύει τα βιβλία των εκδόσεων μας, "Βυζαντινός Εσπερινός" & "Βυζαντινός Όρθρος". Ψάλλει ο πρωτοψάλτης και χοράρχης  Γεώργιος Κακουλίδης με την Βυζαντινή χορωδία του.    

ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΙΧΑΗΛ & ΓΑΒΡΙΗΛ

10 
Περιέχει την ακολουθία της Σύναξις των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ και συνοδεύει το ομώνυμο βιβλίο. Ψάλλει ο πρωτοψάλτης και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης, συνοδεία ισοκρατών.  

ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

10 
Περιέχει την ακολουθία του Αγίου Αντωνίου - και συνοδεύει το ομώνυμο βιβλίο. Ψάλλει ο πρωτοψάλτης Ελευθέριος Μιχαλόπουλος, με την μουσική επιμέλεια του Δασκάλου και χοράρχη Γεωργίου Κακουλίδη.  

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ & ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

10 
Περιέχει την ακολουθία της Κυριακής της Πεντηκοστής και της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, και συνοδεύει το ομώνυμο βιβλίο.Ψάλλει ο Δάσκαλος, συγγραφέας και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης, συνοδεία ισοκρατών.  

ΜΟΥΣΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ (Σελ.249 -296)

10 
Είναι το πέμπτο από τα επτά cds με απαραίτητα ακούσματα για τους Ιερείς. Συνοδεύει το Μουσικό Εγκόλπιο των Ιερεών και συγκεκριμένα τις σελίδες 249 - 296. Περιέχει Προκείμενα και τις ακολουθίες, της Αρτοκλασίες, του μικρού Αγιασμού, του Γάμου, και της Βαπτίσεως.(Μονοδιακά) Ψάλλουν οι πρωτοψάλτες : Γεώργιος  Κακουλίδης και Ιωάννης Γιαννακούρος.  

ΜΟΥΣΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΤΟΥ ΙΕΡΟΨΑΛΤΟΥ (Πακέτο mp3)

30 34 
Είναι το DVD-MP3 του βιβλίου "Μουσικό Εγκόλπιο του Ιεροψάλτου". Ψάλλει ο Δάσκαλος, συγγραφέας και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης και άλλοι ιεροψάλτες.