Μ. ΤΡΙΩΔΙΟΝ (Ε΄ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΗΣΤΕΙΩΝ-ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ-ΣΑΒΒΑΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟΥ)

10 
Περιέχει τους Ύμνους του Τριωδίου και συγκεκριμένα την Ε΄ Κυριακή των Νηστειών - Κατανυκτικός Εσπερινός - Σάββατον του Λαζάρου. Συνοδεύει το βιβλίο του Μουσικού Τριωδίου (και την έκδοση για πρακτικούς Ιεροψάλτες). Ψάλλει ο πρωτοψάλτης και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης, συνοδεία ισοκρατών.  

ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

10 
Περιέχει την ακολουθία των Αγίων Αναργύρων και συνοδεύει το ομώνυμο βιβλίο. Ψάλλουν οι πρωτοψάλτες Γεώργιος Χρονόπουλος και Νεκτάριος Νικολόπουλος με την μουσική επιμέλεια του πρωτοψάλτη και χοράρχη Γεωργίου Κακουλίδη.  

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ (ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΟΥ 1777)

10 
Περιέχει τα Κοινωνικά όλης της εβδομάδος, και συνοδεύει τη Βυζαντινή Θεία Λειτουργία. Ψάλλει ο πρωτοψάλτης Απόστολος Καλπακίδης, με την μουσική επιμέλεια και συμμετοχή, του Δασκάλου και χοράρχη Γεωργίου Κακουλίδη.  

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΜΥΡΟΦΟΡΩΝ

10 
Περιέχει τον Εσπερινό και τον Όρθρο της Κυριακής των Μυροφόρων. (Συνοδεύει το ομώνυμο βιβλίο) Ψάλλει ο Δάσκαλος, συγγραφέας και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης, συνοδεία ισοκρατών.  

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟΝ – ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΗΧΟΣ Β΄ (Ι.ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΟΥ – Α΄ΜΕΡΟΣ)

10 
Περιέχει το α΄ μέρος, του β΄ ήχου της παραλλαγής του Αναστασιματαρίου του Ιωάννου Πρωτοψάλτου. (Από το ομώνυμο βιβλίο) Ψάλλει την παραλλαγή ο Δάσκαλος, συγγραφέας και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης.  

ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟ ΙΩΑΝΝΟΥ – Μέλος (Πακέτο mp3)

12 20 
Συνοδευτικό πακέτο του βιβλίου "ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟ ΙΩΑΝΝΟΥ ". Περιέχει τα μαθήματα σε μέλος. Ψάλλει ο Δάσκαλο και Χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης.  

ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΡΙΩΔΙΟ (Νέα έκδοση βελτιωμένη)

22 36 
To βιβλίο "Μουσικόν Τριώδιο", είναι δερματόδετο. Η αρχική του έκδοση είναι το 1998 και συνοδεύεται προαιρετικά από CDs ή MP3.

ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

16 
Το παρόν βιβλίο περιέχει την ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας, και τον Παρακλητικό κανόνα.  

ΕΣΠΕΡΙΝΟΙ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ & ΠΑΡΑΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

11 20 
Η παρούσα μουσική έκδοση "Των Εσπερινών του 15Αυγούστου (1-14Αυγούστου) & των Παρακλητικών Κανόνων της Υπεραγίας Θεοτόκου (Μικρός και Μέγας) είναι 2 βιβλία σε 1 γιατί περιλαμβάνουν και την έκδοση των Παρακλητικών Κανόνων, η οποία πωλήται από τις εκδόσεις μας και μόνη της, ξεχωριστά.  

ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΙ ΕΣΠΕΡΙΝΟΙ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ

12 
Το παρόν βιβλίο περιέχει όλα τα Κεκραγάρια και Κατανυκτικά κατ΄ήχον & Εσπερινούς των Κυριακών συγκεντρωμένους, από την Κυριακή της Τυρινής έως και της Κυριακής των Ε΄ Νηστειών.  

Επιλογές Ύμνων (Απάνθισμα Βυζαντινής Μουσική Τέχνης)

Πρόκειται για επιλογές ύμνων από την Βυζαντινή μουσική δισκογραφία των εκδόσεων Γ. Κακουλίδη.

ΥΜΝΟΙ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ (ΕΠΙΛΟΓΕΣ)

10 
Περιέχει τα διάφορους Ύμνους των Θεοφανείων. Δεν συνοδεύει απαραίτητα κάποιο βιβλίο. Ψάλλει η Βυζαντινή Χορωδία με πρωτοψάλτη και χοράρχη τον Γεώργιο Κακουλίδη. (συνοδεία ισοκρατών)    

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ (ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ)

10 
Πρόκειται για τους Χαιρετισμούς της Θεοτόκου και περιέχει την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου. Συνοδεύει το ομώνυμο βιβλίο του ιδίου. Περιέχεται επίσης και στο βιβλίο "Μουσικό Εγκόλπιο του Ιεροψάλτου".  Ψάλλει ο πρωτοψάλτης και χοράρχης  Γεώργιος Κακουλίδης με την Βυζαντινή χορωδία του.    

ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ (ΑΝΑΚΟΜΙΔΗ ΛΕΙΨΑΝΩΝ)

10 
Περιέχει την ακολουθία της Ανακομιδής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου (27 Ιανουαρίου) και συνοδεύει το ομώνυμο βιβλίο. Ψάλλει ο πρωτοψάλτης Επαμεινόντας Τσιαμπόκαλος και ο χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης, ο οποίος συμμετέχει και επιμελείται της εγγραφής.  

ΑΓΙΟΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ

10 
Περιέχει την ακολουθία του Αγίου Φανουρίου και συνοδεύει το ομώνυμο βιβλίο. Ψάλλει ο πρωτοψάλτης Διονύσιος Ζαφειράκης, με την μουσική επιμέλεια του Δασκάλου και χοράρχη Γεωργίου Κακουλίδη.