ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ

12 
Το παρόν βιβλίο απευθύνεται σε όσους ψέλνουν πρακτικά. Αποτελεί βοήθημα για τους ιερείς.  

ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

15 
Το παρόν βιβλίο περιέχει την ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου και  της Θείας Λειτουργίας.

ΙΑΚΩΒΟΥ ΤΟΥ ΕΝ ΕΥΒΟΙΑ

16 
Το παρόν βιβλίο περιέχει την ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου, της Θείας Λειτουργίας και του Παρακλητικού Κανόνα.  

ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ

15 
Το παρόν βιβλίο περιέχει την ακολουθία του Εσπερινού, του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας.  

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΚΑΤΑΒΑΣΙΕΣ (Α΄ ΜΕΡΟΣ)

10 
Πρόκειται για το πρώτο CD των Σύντομων Καταβασιών. Ψάλλει ο πρωτοψάλτης και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης. (μονοδιακό)      

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ Β΄ (ΕΣΠΕΡΑΣ)

10 
Είναι το πρώτο CD από τα δύο. Περιέχει τους Ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδος και συγκεκριμένα την Μεγάλη Πέμπτη Εσπέρας. Συνοδεύει (προαιρετικά), το βιβλίο της Μεγάλης Εβδομάδος (Μουσικό & Πρακτικό). Ψάλλει η Βυζαντινή Χορωδία με πρωτοψάλτη και χοράρχη τον Γεώργιο Κακουλίδη. (συνοδεία ισοκρατών)    

ΟΚΤΑΗΧΟΣ (ΗΧΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ)

10 
Πρόκειται για τον δ΄ ήχο της Οκτωήχου της Κυριακής. Συνοδεύει τα βιβλία των εκδόσεων μας, "Βυζαντινός Εσπερινός" & "Βυζαντινός Όρθρος". Ψάλλει ο πρωτοψάλτης και χοράρχης  Γεώργιος Κακουλίδης με την Βυζαντινή χορωδία του.    

ΕΙΣΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

10 
Περιέχει την ακολουθία των Εισοδίων της Θεοτόκου, και συνοδεύει το ομώνυμο βιβλίο. Ψάλλει ο πρωτοψάλτης και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης, συνοδεία ισοκρατών.  

ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

10 
Περιέχει την ακολουθία των Τριών Ιεραρχών, και συνοδεύει το ομώνυμο βιβλίο. Ψάλλει ο πρωτοψάλτης Γεώργιος Λαμπρόπουλος , με την μουσική επιμέλεια του Δασκάλου και χοράρχη Γεωργίου Κακουλίδη.  

ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ

10 
Περιέχει την ακολουθία του Σαββάτου του Λαζάρου και της Κυριακής των Βαΐων και συνοδεύει το ομώνυμο βιβλίο. Ψάλλει ο Δάσκαλος, συγγραφέας και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης, συνοδεία ισοκρατών.  

ΜΟΥΣΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ (Σελ.340-401)

10 
Είναι το τελευταίο από τα επτά cds με απαραίτητα ακούσματα για τους Ιερείς. Συνοδεύει το Μουσικό Εγκόλπιο των Ιερεών και συγκεκριμένα τις σελίδες 340 - 401. Περιέχει τους Αίνους κατ' ήχον, και διάφορα Προσόμοια. Ψάλλουν οι πρωτοψάλτες : Γεώργιος  Κακουλίδης και Ιωάννης Γιαννακούρος, σε μονοφωνικές εκτελέσεις.  

ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (Πακέτο mp3)

20 29 
Πρόκειται για το συνοδευτικό πακέτο σε mp3 του βιβλίου "ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ". Ψάλλει ο Δάσκαλος, συγγραφέας και χοράρχης Γεώργιος Κακουλίδης.